Sfoglia per Rivista  FOOD AND BIOPROCESS TECHNOLOGY

Opzioni
Vai a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Mostrati risultati da 12 a 15 di 15
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Ultrasound and antimicrobial compounds: a suitable way to control Fusarium oxysporum in juices 1-gen-2013 Bevilacqua, Antonio; Sinigaglia, MILENA GRAZIA RITA; Corbo, MARIA ROSARIA
Use of Desirability Approach to Predict the Inhibition of Pseudomonas fluorescens, Shewanella putrefaciens and Photobacterium phosphoreum in Fish Fillets Trough Natural Antimicrobials and Modified Atmosphere Packaging 1-gen-2013 Speranza, Barbara; Bevilacqua, Antonio; Conte, Amalia; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO; Sinigaglia, MILENA GRAZIA RITA; Corbo, MARIA ROSARIA
Use of Desirability Approach to Predict the Inhibition of Pseudomonas fluorescens, Shewanella putrefaciens and Photobacterium phosphoreum in Fish Fillets Trough Natural Antimicrobials and Modified Atmosphere Packaging 1-gen-2013 Speranza, Barbara; Bevilacqua, Antonio; Conte, Amalia; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO; Sinigaglia, MILENA GRAZIA RITA; Corbo, MARIA ROSARIA
Volatile Compound Production During the Bread-Making Process: Effect of Flour, Yeast and Their Interaction 1-gen-2015 Makhoul, Salim; Romano, Andrea; Capozzi, Vittorio; Spano, Giuseppe; Aprea, Eugenio; Cappellin, Luca; Benozzi, Elisabetta; Scampicchio, Matteo; Märk, Tilmann D.; Gasperi, Flavia; El Nakat, Hanna; Guzzo, Jean; Biasioli, Franco
Mostrati risultati da 12 a 15 di 15
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile